ARQUEBISBAT DE BARCELONA
Barcelona dedica uns jardins a Rosa Deulofeu
 19/09/2014

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit dedicar uns jardins a l’esquerra de l’Eixample a la Rosa Deulofeu. S’inauguraran dissabte dia 20 de setembre. A un quart d’onze hi haurà la benedicció i a dos quarts la inauguració institucional. 

Rosa Deulofeu, qui va ser delegada de pastoral de joventut de l'arxidiòcesi de Barcelona, i difunta l'any 2004, donarà nom a un interior d'illa de l'Esquerra del Eixample. La decisió es va prendre a l’últim ple del districte de l’Eixample a la sessió ordinària del passat 5 de març i va rebre el suport dels grups de CiU, PSC i PP. A partir d'aquesta iniciativa, la comissió de nomenclàtor de l'Ajuntament de Barcelona serà qui tindrà l'última paraula i validi el pas donat pel districte. L'illa, coneguda popularment con L’Illa Bayer, està delimitada pels carrers París, Calàbria, Viladomat i Còrsega.

El regidor popular, Xavier Mulleras, ha estat l’impulsor de la iniciativa de dedicar un espai públic a Rosa Delulofeu, una figura “necessària en moments com els actuals en què els valors fan tanta falta".

Nascuda a Barcelona l'any 1959, la Rosa Deulofeu era una persona que vivia intensament la seva vida professional, però també cercava el sentit de la seva vida. Una dona de Déu i gran impulsora de la pastoral juvenil, que va treballar  intensament en la integració dels joves discapacitats.

Us convidem a llegir el post que fa pocs dies va fer, en el blog de l'Avui és festa, el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Mn. Jaume Aymar

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET