ESGLÉSIA ESPANYA
Mons. Manuel Sánchez Monge, nou bisbe de Santander
Redacció 07/05/2015

El papa Francesc ha nomenat bisbe de Santander Mons. Manuel Sánchez Monge, actualment bisbe de Mondoñedo-Ferrol des del 2005.

La seu de Santander era vacant pel trasllat de Mons. Vicente Jiménez Zamora a la de Saragossa, el mes de desembre. Des de llavors ha estat al capdavant, com a administrador diocesà, el sacerdot Manuel Herrero Fernández.

El bisbe electe de Santander va néixer a Fuentes de Nava (Palència) el 1947. Va ser ordenat sacerdot el 1970 i va estudiar Teologia a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, on es va llicenciar i doctorar.

El seu ministeri sacerdotal l'ha desenvolupat a la diòcesi de Palència on ha tingut aquests càrrecs: vicari, formador al Seminari major, delegat diocesà de Mitjans de Comunicació Social i de Pastoral Familiar, rector del Seminari menor i major, provicari general i vicari general. També ha estat canonge de la catedral i ha exercit com a professor de Teologia a l'Institut Teològic del Seminari de Palència i com a professor de Religió a l'institut Victorio Macho.

El 2005 va ser nomenat bisbe de Mondoñedo-Ferrol. A la Conferència Episcopal Espanyola és membre de les Comissions per a la Vida Consagrada i de Pastoral Social. També ha estat membre de la Comissió d'Apostolat Seglar.

Més notícies sobre ESGLÉSIA ESPANYA

Els bisbes gallecs denuncien que provocar un foc "és un gest d'immoralitat greu"

«Entre els cristians encara no hi ha hagut una veritable conversió ecològica»

Mitra i bàcul en 140 caràcters

«L’Evangeli és tan radical que és difícil de suportar», Javier Iguíñiz, president sortint del Moviment Internacional d’Intel·lectuals Catòlics-Pax Romana


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET