ESGLÉSIA ESPANYA
Mons. Esteban Escudero, nou bisbe auxiliar de València
 08/05/2015

El Papa ha transferit l'encàrrec de bisbe auxiliar de València al fins ara bisbe de Palència, Mons. Esteban Escudero, i li ha assignat la seu titular de Diano.

Mons. Escudero Torres va néixer a València el 1946. És llicenciat en Teologia per la Universitat Pontifícia de Salamanca i ha perfeccionat els estudis a Roma amb el doctorat en Filosofia per la Universitat Pontifícia Gregoriana.

Va ser ordenat sacerdot el 1975. A València va desenvolupar diferents càrrecs: vicari parroquial, coordinador d'ensenyament religiós escolar i universitari, director de l'Institut diocesà de Ciències Religioses, professor de Filosofia a la Facultat de Teologia Sant Vicenç Ferrer, professor de la secció de València del Pontifici Institut Joan Pau II per a Estudis sobre Matrimoni i Família i canonge de la catedral.

El 2000 va ser nomenat bisbe auxiliar de València i el 2010, bisbe de Palència. A la Conferència Episcopal Espanyola és membre de les Comissions de Pastoral i del Clergat. Ha estat membre de les Comissions de Relacions Interconfessionals i de Seminaris i Universitats.

Més notícies sobre ESGLÉSIA ESPANYA

Els bisbes gallecs denuncien que provocar un foc "és un gest d'immoralitat greu"

«Entre els cristians encara no hi ha hagut una veritable conversió ecològica»

Mitra i bàcul en 140 caràcters

«L’Evangeli és tan radical que és difícil de suportar», Javier Iguíñiz, president sortint del Moviment Internacional d’Intel·lectuals Catòlics-Pax Romana


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET