AQUESTA SETMANA
«El Papa és notícia i sap ser-ho de manera natural», Leticia Soberón, membre de la Secretaria per a la Comunicació del Vaticà
Redacció 18/10/2016

La psicòloga i experta en comunicació Leticia Soberón, i col·laboradora de Catalunya Cristiana, forma part del nou dicasteri vaticà Secretaria per a la Comunicació. Es tracta d’un organisme instituït pel papa Francesc el 27 de juny del 2015 per reestructurar «totes les realitats que s’han ocupat de la comunicació», per «respondre millor a les exigències de la missió de l’Església». Així, Soberón, en un equip de 16 persones, s’encarregarà de renovar el sistema comunicatiu del Vaticà per afrontar els nous desafiaments d’avui.

Soberón explica quin és l'estil de comunicació que vol el papa Francesc: «El Papa és notícia i sap ser-ho de manera natural. El que vol el Papa és que les persones es trobin realment amb Crist. Per això l’Església ha d’exercir una comunicació de l’Evangeli que sigui autèntica, coherent, transfigurada per la misericòrdia d’un Déu que és Amor. Altrament no transparentem Jesús! Una comunicació honrada i fidel a la veritat; gens frívola, i sí alegre. Una comunicació eloqüent i valenta, propera a la realitat dels qui més pateixen, per portar-los consol i atenció. Tota la professionalitat dels treballadors i periodistes dels mitjans vaticans es posarà al servei d’aquest estil comunicatiu, facilitat pel món digital».

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET