AQUESTA SETMANA
«"Signes dels temps" és un programa 100% de servei públic», Francesc Rosaura
Redacció 03/11/2016

Signes dels temps, un dels programes més veterans de TV3, celebra trenta anys en antena. Dirigit i presentat per Francesc Rosaura, el magazín es fa ressò de les activitats que fan els grups i els moviments de l’Església catòlica. En trenta anys, Signes dels temps ha acumulat 1.300 programes i 3.700 convidats, «un autèntic patrimoni audiovisual del país». Un patrimoni, a més, que no s’atura. El 16 d’octubre va començar nova temporada. Com sempre, diumenge a les deu del matí.

«Dirigir Signes dels temps és una gran responsabilitat perquè arrossega un llegat que ha deixat molta i molta gent. Ha estat un projecte col·lectiu de centenars i centenars de professionals de dins i fora de Televisió de Catalunya. Costa trobar algun càmera, regidor, tècnic de so, il·luminador, realitzador... que no hagi passat alguna vegada pel programa», explica el periodista Francesc Rosaura.

El programa estrena secció anomenada 30 anys: «Fins a finals d’any, cada setmana recuperarem del nostre arxiu històric entrevistes a grans personatges ja desapareguts de l’Església catalana i universal. Són converses que, malgrat el pas dels anys, mantenen l’interès per les reflexions espirituals i socials que fan els protagonistes. Podrem veure, per exemple, el cardenal Narcís Jubany, la filla de la Caritat Genoveva Masip, el jesuïta Miquel Batllori o el germà Roger de Taizé», revela Rosaura.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET