Web del blog Èxit 21
FÓRMULA ESTEL 
"Amb Èxit 21 poden fer sentir la seva veu"
Francesc Ponsa, cap de redacció d'aquest blog realitzat per persones amb Síndrome de Down
@BorjaDeMaria 20/03/2017

Aquest dimarts 21 de març és el Dia Mundial de la Síndrome de Down. El lema d’enguany diu “La meva veu, la meva comunitat”, i té per objectiu donar eines a les persones amb Síndrome de Down perquè puguin expressar-se, ser escoltats i influir en la política i l'acció del govern, per tal que s'integrin plenament en les comunitats.

Èxit 21 és un blog que vol ser el mitjà per excel·lència de comunicació de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Un instrument posat a disposició de les persones amb discapacitat intel·lectual per permetre que es facin un lloc en el món dels mitjans de comunicació. 

Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem entrevistat a Francesc Ponsa, cap de redacció, que ha explicat l’origen d’aquest blog: “Va néixer el 2011. Va ser una aposta de la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Katy Trias, per donar resposta a una reivindicació, una necessitat, dels usuaris de la Fundació de poder explicar les coses que els hi passava en el seu dia a dia”.

Francesc Ponsa, cap de redacció d'Èxit 21, ha explicat la valoració dels protagonistes: "Estem a punt d'arribar a les 1000 notícies publicades: tots els redactors/es estan molt contents i satisfets: primer, de poder participar en un projecte col·lectiu, i segon, de poder donar sortida a les seves aspiracions i poder fer sentir la seva veu". 

El projecte Èxit 21 també té la voluntat d’ajudar els mitjans a comunicar correctament totes les informacions que fan referència a la discapacitat intel·lectual. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET