ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Missa cada diumenge a la Sagrada Família a partir del 9 de juliol
Se celebrarà una missa internacional a les nou del matí
Carme Munté 16/06/2017

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha establert el culte habitual a la basílica de la Sagrada Família. A partir del 9 de juliol, cada diumenge i festa de precepte hi haurà missa internacional a les nou del matí, en català, castellà, anglès i italià. De cara a la tardor, es preveu incorporar també els diumenges la missa de les vuit del vespre.

"La celebració que fins ara tenia lloc a la cripta passarà a la basílica amb els mateixos horaris que fins ara", diu la nota de premsa de l'arquebisbat de Barcelona. "Cada diumenge, a les 8.30 h, s'obrirà l'accés a la basílica exclusivament per celebrar l'eucaristia i, a partir de les 9.10 h, es limitarà l'accés per tal d'evitar moviment de persones, de cara a una celebració serena." En total, podran assistir-hi un màxim de 700 persones assegudes i 2.000 que restaran de peu.


Més notícies sobre ARQUEBISBAT DE BARCELONA

L'arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, a Ràdio Estel

L'arquebisbe Omella demana que "els governants i la societat civil treballin junts pel bé comú i la justícia, sense excloure ningú"

L'arquebisbe Omella demana "respecte a totes les creences" i lamenta que "no es denuncia la persecució dels cristians"

"Us demano a totes les comunitats de l’arxidiòcesi que us feu ressò de la preocupació per la sequera", Mons. Joan Josep Omella


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET