En
RÀDIO ESTEL Foto: Borja
Preparant La Diada i el referèndum
Quatre alcaldes han expressat la seva posició per a l'1 d'octubre
@BorjaDeMaria 11/09/2017

Aquest dilluns 11 de septembre, programa dedicat a la Diada Nacional de Catalunya, amb roda de contactes amb alcaldes. Tots s’han pronunciat sobre la cesió de locals per a celebrar l’1 d’octubre:

- Raimon Monterde, Sort: "Està clar que es posaran les urnes, està clar que es votarà. I no hi ha més".
- Joan Callau Bartolí, Sant Adrià de Besòs: "Actuarem mantenint la legalitat vigent. Les lleis han estat anul·lades pel TC i per tant, no cedirem locals".
- Rosa Fonoll, Cubelles: “Hi haurà espais per votar, igual que als més de 700 municipis”.
- Albert Piñeira, Puigcerdà: "Es podrà votar com qualsevol altra convocatòria electoral".

De moment, 759 municipis (consultar informació actualitzada) dels 948 que té Catalunya cediran locals per a l'1 d'octubre.

El Secretari Nacional de l’Assamblea Nacional Catalana, Enric Blanes, en referència a la manifestació prevista per aquesta tarda, ha avançat: "Nosaltres som un moviment no violent. Sempre hem fet unes diades molt pacífiques, festives, familiars... I estem veient que el to de la mobilització és aquest". En aquest sentit també s'ha expressat Enric Benavent, professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, a #LaTria, que ha destacat els valors de les manifestacions independentistes de l’11S: "Cívica, amb crides en positiu, alegre, amb esperança, oberta, intergeneracional i creativa".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET