A la tertúlia ens han acompanyat Agustí Colomines, Ricard Fernández Déu i Miquel Giménez
RÀDIO ESTEL Foto: Borja de María
La Diada, el retorn a les aules i el que ha de venir
A les 8 hem resumit l'actualitat i a les 9 hem fet la tertúlia política
@BorjaDeMaria 12/09/2017

Dimarts 12 de septembre, l’endemà de La Diada, Ja Era Hora ha explicat les notícies d’ahir, però també les que estan per passar. 

En el resum informatiu de les 8 hem fet una roda de mitjans comarcals (diarimesdigital, se7accents.cat, Girona, Lleida i Andorra); Rogelio Rengel de Don Balón ens ha fet la prèvia de la Champions i Juan García, d’Economia Digital, ha explicat: "La Diada provoca poques dades noves: el problema continua existint, igual de gros o de petit. Unes forces indepentistes molt mobilitzades però que es mostren incapaces de guanyar nous adeptes. El món econòmic no disposa de noves dades".

Marta Burguet, doctora en pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la UB, ha narrat a La Tria: "Hores d'ara molts alumnes estan entrant a les seves aules: espero que amb il·lusions renovades. Un curs amb reptes".

A la tertúlia ens han acompanyat Ricard Fernández Déu, Miquel Giménez i Agustí Colomines, que han parlat de la tornada al cole, de la història recent de Catalunya, del conflicte Catalunya-Espanya i de la posició d'Ada Colau per al referèndum independentista. Especialment crític ha estat Colomines, que ha expressat: "Tot el que s'explica de Tarradellas és una grandíssima mentida: el que diuen els post-UCD, Ciutadans, PSOE..."

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET