Pantalla a la Borsa de Madrid amb dades de l'IBEX 35
RÀDIO ESTEL 
"A curt termini els mercats són molt més emocionals que racionals"
Jordi Mercader (INbestMe) ha posat context a les notícies econòmiques i bursatils relaciones amb el procès independentista
@BorjaDeMaria 18/10/2017

Està afectant la crisi política de Catalanya dels darrers dies a l’economia i la borsa? Jordi Mercader, cofundador d'INbestMe, ha repassat els canvis bursatils les darreres setmanes a la 1a hora de la Fórmula Estel:  “El mercat ha caigut quasi un 2% durant aquests dies. Des què es va aprovar la Llei del Referèndum la Borsa espanyola pràcticament s’ha quedat plana. Han pujat un 3%”. 

L’economista també ha definit com actua a curt termini la borsa: “A curt termini els mercats són molt més emocionals que racionals, i és el que ha passat aquests dies” i l’economia: “A curt termini això no té major importància: crea una certa falta de confiança, incertesa…. és que com si ara mateix ens canviéssim de Barcelona a una altra població: si la nostra activitat no canvia no crea una altra incertesa”. El CEO d'INbestMe, gestor automatitzat de carteres d’inversió, aconsella "carteres diversificades”.

A més de les notícies a les 8 del matí, la ronda informativa per tota Catalunya, el Santoral i la nostra música diversa per despertar-te, de dilluns a divendres un expert fa El Comentari de l’Actualitat. El doctor en Dret, advocat i professor titular de Dret Laboral a la Universitat de Barcelona, José Luís Salido, ha destacat dues notícies: la sentència del TC d'ahir dimarts anul·lant la Llei del Referèndum ("és molt dura, entrant molt de fons sobre el procès català") i la possible intervenció de l'autonomia "per la tossudesa de mantenir-se fora de la legalitat, del Govern, les persones i els partits que secunden aquesta circumstància".

Aquest dimecres, en l’espai Vull Treballar, Laura Majadas i Francesc Triola han divulgat tècniques per les entrevistes, recordant que “el 93% és el llenguatge no verbal, i també el parallenguatge: timbre, to de veu…” i que els detalls, com la puntualitat o apagar el mòbil, diuen molt de tu.













  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET