El tenor barceloní ha agraït el suport del teatre, del públic i de Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: El Liceu
Josep Bros oferix un recital pels 25 anys del seu debut al Liceu
L'escriptor Daniel Ruiz-Trillo ha estrenat 'Truc Curt' a la Fórmula Estel
@BorjaDeMaria 24/11/2017

El Liceu celebra els 25 anys del debut de Josep Bros. Per celebrar les noces de plata del tenor barceloní, un dels cantants més estimats al teatre català, Bros oferirà diumenge al Liceu un recital en què, acompanyat del pianista Marco Evangelisti, repassarà alguns dels moments més brillants del seu repertori, tant d’òpera com de sarsuela.

A la primera hora de la Fórmula Estel, Josep Bros ha tingut paraules d’agraïment per a tothom: “Del Liceu he rebut sobretot molt de suport, molt d'afecte per part del públic, i una professionalitat extrema per tot l'equip humà que forma aquesta gran casa, el Teatre del Liceu. Jo he crescut amb el Liceu artísticament”, ha expressat Bros, que també ha alabat el bon moment de l’òpera i la potència artística de Barcelona.

El periodista Joan Andreu Parra ens ha ofert l’editorial d’aquesta setamana del Catalunya Cristiana, mentre que el cap del programa de formació i inserció sociolaboral de Càritas Diocesana de Barcelona, Dessirée Garcia, ha fet El Comentari de l’Actualitat de la notícia Un de cada quatre treballadors a temps parcial, en risc de pobresa: "És cert que la crisi econòmica sembla que s'està superant, però la crisi social continua, en la precarietat. Hem augmentat el nombre d'ajuts que necessiten les persones, i el 16% (un punt més que l'any passat) està treballant i sent alhora atès per nosaltres".

Hem acabat la primera hora, aquest divendres i la setmana pel que fa a l’hora informativa de la Fórmula Estel amb Un món sense fronteres. Àngel Miret i Ignasi Miranda repassen tota l’actualitat social, com la situació de les persones sense llar o el black friday.

A més, en la 2a hora de la Fórmula Estel hem estrenat Truc Curt, amb el professor de català, escriptor i blocaire Daniel Ruiz-Trillo, un espai on volem fer del català una llengua divertida, i connectar-nos al català amb jocs de paraules, palíndroms, anècdotes, frases fetes, refranys, enigmes...

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET