A partir d’aquest dilluns i fins al 3 de desembre se celebra la II Setmana de la Bíblia
RÀDIO ESTEL 
"La Bíblia dóna orientació, sentit de la realitat i del futur"
Armand Puig ha presentat la 2a Setmana de la Bíblia i hem informat en directe de la mort de José María Romero de Tejada
@BorjaDeMaria 27/11/2017

A partir d’aquest dilluns i fins al 3 de desembre se celebra la II Setmana de la Bíblia,  que culmina amb el Diumenge de la Paraula, que correspon al Diumenge primer d’Advent. Per això durant aquesta setmana dedicarem El pensament del dia a reflexionar sobre la Paraula de DéuCarme Borbonés, ex presidenta de Càritas Catalunya, ha estat la primera convidada a fer-ho.

També hem parlat de la Setmana de la Bíblia amb amb el biblista Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià: “Passen els anys i l’auxili de l’Esperit Sant fa que es mantingui viva i eficaç perquè enfoquem el camí de la vida de manera totalment nova”. Mn. Armand ha afirmat que la Bíblia dóna orientació, i sentit de la realitat i del futur, i ha demanat “cap dia sense lectura de la Paraula”.

Una primera hora de la Fórmula Estel on, com sempre, hem informat de les notícies, hem fet la ronda informativa per comarques i Andorra, i on també hem anunciat la mort del fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, als 69 anys. 

Joan Antoni Melé, promotor de Banca Ètica, ha fet El Comentari de l’Actualitat, després del Black Friday: “El Giving Tuesday [aquest dimarts] és bo davant d'aquest atac publicitari, que la majoria de coses que es compren són superflues, no les necessitem”. L’Ex Subdirector Comercial de Triodos Bank ha assegurat que els diners i el consum s'han posat com la nova religió: “Aquesta necessitat ve d'un buit interior, i necessitem espiritualitat, cultura... Invitaria a fer una reflexió de què ens passa que ens sedueix tant anar a comprar”.

Aquest 27 de novembre del 2017 fa un mes de l'aplicació de l'article 155 per part del govern espanyol. Hem parlat d’aquesta i d’altres notícies amb el jurista i professor de l’ISCREB, Eulogi Broto.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET