Voluntaris del Gran Recapte
RÀDIO ESTEL Foto: Banc dels Aliments
"Quant més voluntaris, el Gran Recapte pot recollir més aliments"
Actualitat social amb el Banc dels Aliments de Girona i amb la Comunitat de Sant Egidi, i l'actualitat religiosa amb Catalunya Cristiana i Jaume Aymar
@BorjaDeMaria 30/11/2017

El Gran Recapte d'Aliments, que es celebra aquest cap de setmana, és una campanya de recollida d'aliments bàsics per a les persones més necessitades del nostre entorn. “Quant més voluntaris, es pot fer en més superfícies comercials, i per tant recollir més aliments”, és la crida que ha fet el president del Banc dels Aliments de Girona, Federic Gómez Pardo. Moltes famílies estan en situació de necessitat crònica, i la proporció de productes que el Banc d’Aliments entrega és baixa en relació a les necessitats. Us podeu inscriure com a voluntaris.

Aquest dijous se celebra Ciutats per la Vida contra la Pena de Mort, una gran mobilització mundial contra la pena de mort que va néixer el 2002 per iniciativa de la Comunitat de Sant'Egidio. El responsable de la Comunitat a Catalunya, Jaume Castro, ha informat a la 1a hora de la Fórmula Estel que 2100 ciutats il·luminaran els monuments més impotants i ha reflexionat sobre la violència: “La violència s’utilitza en molts països del món com a primera mesura per solucionar els conflictes. La violència sempre és un verí que destrueix la societat. No només les armes, també les paraules i les accions”.

En el nostre programa informatiu matinal hem parlat també de l’actualitat religiosa: hem comentat els temes de portada del nou Catalunya Cristiana amb la cap de redacció, Carme Munté, i hem obert l’hora amb Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, que ha compartit la reflexió sobre la primera Missa de Sebastià Taltavull com a bisbe de Mallorca.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET