La Guàrdia Civil comença a traslladar les obres
RÀDIO ESTEL Foto: ACN
"És una flagrant expressió del 155 aplicat al món cultural"
El galerista Artur Ramon s'oposa al trasllat de les obres d'art a Sixena
@BorjaDeMaria 11/12/2017

Pendents del trasllat de les obres d’art del Museu de Lleida a Sixena. El galerista i historiador de l’art, Artur Ramon, n’ha parlat a El Comentari de l’Actualitat: “És surrealista. És una flagrant expressió del 155 aplicat al món cultural. La cultura no hauria d’estat mai polititzada. Ho fan en un moment en que les nostres institucions estan patint un buit”. Ramon ha apuntat també: “Estan en un lloc públic: ara van a mans privades, a mans d’unes monges, i no sabem si l’estat de les obres quedarà afectat”. Eulogi Broto, a l’espai Vist per Sentència, ha analitzant detingudament aquest litigi, a part de la campanya electoral del 21D.

Terratrèmol internacional de Donald Trump. El president dels Estats Units va reconèixer la setmana passada Jerusalem com la capital històrica d'Israel i ha confirmat que traslladarà a aquesta ciutat l'ambaixada nord-americana, que ara és a Tel Aviv. No es tracta d'un trasllat imminent i es farà dins d'un procés que durarà anys. El periodista del diari El PaísJordi Pérez Colomé, ha donat les claus a la 1a hora de la Fórmula Estel

1. “És una promesa electoral i una decisió de política interior dels Estats Units”. 
2. “És una certa derrota, perquè si els EUA volen erigir-se en mediador, la capitalitat és un dels motius perquè les parts cedíssin”.
3. “Sobrevola que hi hagi certa violència, certs aldarulls, que reflexa l’ambient a Israel i Jerusalem”.

El nostre primer Pensament del Dia l’ha fet el secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluís Serra.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET