Imatge del vídeo de la campanya de Nadal de Càritas
RÀDIO ESTEL Foto: Càritas
"Moltes famílies, durant la crisi, van poder sustentar-se gràcies als avis"
Càritas Catalunya i Cáritas Española conviden a participar en la campanya de Nadal, destinada a la gent gran
@BorjaDeMaria 14/12/2017

Ja està en marxa la primera campanya de Nadal conjunta de les deu Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya, que unides a Cáritas Española, conviden a prendre part activa en la construcció d’una societat més justa, i que es celebrarà aquest diumenge. La cap de Comunicació de Càritas Diocesana de Barcelona, Eulàlia Tort, ha explicat que la campanya va destinada a un públic molt vulnerable, la gent gran: “Són un col·lectiu fonamental, no només pels valors, els rols... sinó que moltes famílies, durant la crisi, van poder sustentar-se gràcies a ells”. Tort ha donat idees per a ajudar a Càritas. “Donar diners. Realment és fonamental, tenim pisos compartits per a gent gran, per exemple. Jo sé que donar diners és molt poc romàntic, però és fonamental”, o fer-se voluntari o fer sensibilització.


Aquest dijous la FAVB i associacions de persones amb diversitat funcional han realitzat una roda de premsa arran de la notícia que Colau i els restauradors tanquen un acord per a les terrasses: “Estan reclamant una ciutat que s'organitzi amb transparència i no amb un acord secret amb el gremi de restauració", ha dit, en El Comentari de l’Actualitat, Oscar Martínez, professor de la Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés.

La 1a hora de la Fórmula Estel ha començat amb El Pensament de la psicòloga Nuria Benedito, que ha reflexionat al voltant de la frase “La vida és tot allò que ens ocorre mentres fem els notres plans” (John Lennon), i ha acabat amb la descoberta del nou Catalunya Cristiana amb Carme Munté.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET