Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, en el seu espai dels dilluns 'Vist per sentència'
RÀDIO ESTEL Foto: Mercè Raga
"El jutge Llarena no caurà en el parany que Puigdemont està intentant posar a l'Estat"
Eulogi Broto (ISCREB) comenta el viatge a Copenhague de Puigdemont
@BorjaDeMaria 22/01/2018

Carles Puigdemont ha aterrat aquest dilluns  les 8.17 hores a Copenhaguen, en un vol que ha sortit a les 6:55 hores de Brusel·les. Preveu participar a les dues de la tarda en un debat universitari sobre la situació política a Catalunya i els seus efectes per a Europa. El president cessat pel 155 pot ser detingut després que la fiscalia general de l'Estat ha demanat al jutge del Suprem tornar a activar l'euroordre de detenció, però el jurista i professor de l’ISCREB, Eulogi Broto, ha dit a l’espai Vist per sentencia de RàdioEstel: “El fet que la fiscalia demani la detenció no és suficient perquè les autoritats daneses actuïn. El jutge Llarena ha demostrat certa intel·ligència estratègica fins ara i no caurà en el parany que Puigdemont està intentant posar a l’Estat”. Broto dubta sobre la intenció de Puigdemont amb aquest viatge: “No està clara quina és l’estratègia. Potser guanyar protagonisme. Ha de ser una estratègia molt estudiada per ell i els assessors que ara se’ns escapa”.

En la 1a hora de la Fórmula Estel també hem parlat:

- Del número 2.000 de Catalunya Cristiana, que ha arribat amb una tirada especial de 40.000 exemplars. En aquesta edició extraordinaria, els companys fan un retrospectiva a la història de la publicació, i també es fan ressó de les felicitacions rebudes per aquesta gran fita. Mossèn Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, ha exposat l’objectiu del setmanari: “Sobretot, el que voldríem és ajudar a decantar, a elaborar, la reflexió sobre el què estem vivint, a cada moment, a l’Església i al món”. 
- De l’informe de desigualtat a l’Estat espanyol d'Intermón Oxfam, amb El Comentari d’Actualitat de Francesc Mateu, director a Catalunya d'Intermón Oxfam.
- De la decisió de Macron de prohibir les fake news durant les campanyes electorals. Amb El Pensament del dia d’Alexander Golovin, membre del grup Catalans lliures.

ÀUDIO 2a hora Fórmula Estel, amb espai Vist per Sentència

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET