La professora dels estudis de ciència política de la UOC, Ana Sofía Cardenal
RÀDIO ESTEL Foto: 324
"No hi haurà investidura, i el que segur que no hi haurà és govern"
Ana Sofía Cardenal (UOC) explica què pot passar al Parlament
@BorjaDeMaria 30/01/2018

Pendents del ple d'investidura de Puigdemont, previst per les tres de la tarda d’aquest dimarts. La professora dels estudis de ciència política de la UOC, Ana Sofía Cardenal, ha preparat el terreny a la Fórmula Estel:

“Ningú sap que pot passar, però hi ha 3 escenaris:
1. Que es suspengui.
2. Que hi hagi una investidura telemàtica o a distància del president Puigdemont, però ja sabem que és il·legal, i per tant Roger Torrent incorreria en responsabilitats penals.
3. Escollir un altre candidat, però improvitzar-lo quan no hi ha acord entre els partits, és bastant inviable”

Ana Sofía Cardenal ha conclós acte seguit: “Per tant, jo crec que no hi haurà investidura, i el que segur que no hi haurà és govern”. La professora de la UOC ha clamat: “A mi no em sembla gens interessant el què està passant: em sembla que per part dels polítics, d’un costat i de l’altre, s’està fent un mal ús de les institucions, amb les conseqüències que això té, pel descrèdit de les institucions, per la confiança dels ciutadans en les institucions, etcètera, etècera. Per tant, és lamentable el què estem vivint”.

Mans Unides acaba de donar a conèixer la seva campanya pel 2018, sota el lema Comparteix el que importa, a la qual al·ludeix al poder de les xarxes socials per donar a conèixer la situació de les 815 milions de persones que passen fam al món. Ens ha parlat d’aques tema a El Comentari de l’Actualitat Joan Martí, delegat de Mans Unides a Barcelona.

A més, a la 1a hora de la Fórmula Estel hem gaudit a El Pensament del Dia d’una reflexió sobre la creativitat de Cristina Aluja, periodista, de la ronda informativa amb els nostres corresponsals Anna Ferran (Diari Més Digital) i Arnau Colominas (El Periòdic d'Andorra) i Fra Valentí Serra, a Remeis de Frare, ha divulgat les avellanes.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET