Els creadors de Chascar, Esther Ferreras, Lara Ullod i Oriol Rafel
RÀDIO ESTEL Foto: @BorjaDeMaria
"Fem vídeos amb persones molt solidàries, que, a més, són famoses"
ChasCar recapta fons pel centre d'oncologia infantil de Sant Joan de Déu. També hem recollit les notícies per l'ajornament de la investidura de Puigdemont
@BorjaDeMaria 31/01/2018

A la 1a hora de la Fórmula Estel hem presentat Chas Car, el cotxe dels famosos contra el càncer. Una iniciativa de tres actors de doblatge, Lara Ullod, Esther Ferreras i Oriol Rafel, per recaptar fons per a Sant Joan de Deu. Carlos Latre, el Mago Pop o Noemí Galera ja hi han pujat. 

Lara Ullod ha explicat el projecte solidari: “Nosaltres som una associació sense ànim de lucre i el que es tracta és fer vídeos amb persones molt solidàries, que, a més, són famoses. Són gags que duren 3-4 minuts, i al penjar-los a Youtube pretenem que amb les visualitzacions hi hagi una monetització i fer la donació a Sant Joan de Déu per la construcció de l’hospital”, un centre d'oncologia infantil de l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat.

Hem escoltat al programa matinal de RàdioEstel la valoració del politòleg, Guillem Pursals, sobre la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, d’ajornar el debat d'investidura: "Ahir es va viure una jornada històrica. Un ple que semblava imminent no es va fer. El fet de posposar-se va provocar una espècie de crisi de comunicació a tots els partits”, i ha afegit: “L’ANC perd qualsevol poder als carrers, inclús, a les xarxes, donant pas als CDR’S. Ahir va ser un dia històric per tot els canvis de rols de poder que va haver-hi”

Us convidem a recuperar també El pensament del dia de Mossén Jaume Aymar, sobre el periodisme de pau, i Aquí hi ha llibres, on hem parlat amb la Llibreria de la Rambla (Tarragona) que celebren 50 anys de vida. 

Recupera l'hora informativa de la Fórmula Estel -

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET