Alumnes del Col·legi Xaloc
RÀDIO ESTEL Foto: Xaloc
Col·legi Xaloc: "Tenim la sensació de ser moneda de canvi"
El director del Col·legi Xaloc, Ramon Homs, ha valorat l'acord per a no renovar els convenis amb les escoles diferenciades
@BorjaDeMaria 01/02/2018

Aquests dies s’ha reobert el debat sobre l’educació diferenciada. En les negociacions per a la investidura, Junts per Catalunya, ERC i la CUP van acordar no renovar els convenis amb les escoles que segreguen per sexe. Ramon Homs, president d'EASSE (Associació Europea de Educació Diferenciada) a Catalunya i director del Col·legi Xaloc, ha comentat a la Fórmula Estel: “Ens ha sorprès que l’únic punt en què estan d’acord en la investidura sigui aquest. No sabem si el futur de Catalunya depén de que hi hagi escoles diferenciades o no”, i ha afegit: “La única que s’ha manifestat molt explícitament és la CUP, ho ha fet sempre. Però en els debats electorals, o no estava en els programes polítics, o fins i tot van arribar a explicitar que no mourien la Llei d'Educació de Catalunya. Tenim la sensació de ser moneda de canvi i això sorprén i incomoda”.

La 080 Barcelona Fashion va donar aquesta setmana el tret de sortida amb una desfilada protagonitzada per influencers. Vols entendre millor què és un influencer? Quin és el seu paper en el món de la comunicació? Aquest dijous a la Fórmula Estel hem conversat ambElisenda Estanyol, professora de Comunicació de la UOC: “Les influencers en l’àmbit de la moda continuen sent molt noies joves, que tenen una passió per la moda i es mouen com peix a l’aigua en les xarxes socials. Cada vegada s’estan passant més a la xarxa social Instagram, algunes també són a Youtube, per sobre de Facebook i Twitter”. Malgrat la seva joventut, "cada vegada tenen darrera un equip (...) i "s’estan professionalitzant més”.

Al resum setmanal sobre Catalunya Cristiana, la seva cap de Redacció, Carme Muné, ha presentat l’entrevista al cardenal i arquebisbe auxiliar de El Salvador.

- Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel -

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET