ÔĽŅ Catalunya Cristiana
R√ÄDIO ESTEL 
Catalonia Sacra estrena programa setmanal a Ràdio Estel
Cada dilluns a les 19.30h
 01/02/2018

El dilluns 5 de febrer s'estrenarà a Ràdio Estel un nou programa: Catalonia Sacra (CS). Glòria Barrete presentarà aquest espai setmanal de ràdio dedicat al coneixement i divulgació del patrimoni cultural de l'Església. Tot i que el nou programa tindrà una part destinada a donar a conèixer els diferents vessants del projecte cultural i turístic "Catalonia Sacra",  com ara l'agenda cultural, o la formació, el pes del programa recaurà sobre el ric patrimoni cultural de l'Església en totes les seves vertents.

Setmanalment es proposar√† una visita radiof√≤nica a una esgl√©sia, monestir, parroquial o santuari, guiats per alguna persona que hi estigui vinculada i que la conegui b√©. El programa tamb√© vol donar cabuda a la pedagogia i parlar, per exemple, de com visitar una esgl√©sia, dels elements d'un temple i de les seves funcions al servei de la comunitat cristiana. Aquest espai tamb√© vol donar veu a aspectes relacionats amb el patrimoni immaterial de l'Esgl√©sia que s'expressen en l'√†mbit dels 10 bisbats amb seu a Catalunya. ¬ęCatalonia Sacra¬Ľ es tancar√† amb una composici√≥ musical, triada seguint els diferents moments de l'any lit√ļrgic.

L'espai, que s'enregistrar√† en l'estudi de r√†dio de la di√≤cesi de Girona, s'emetr√† cada dilluns a 2/4 de 8 del vespre, despr√©s de les Vespres de Montserrat, i es pot sintonitzar per la FM i per internet al web de R√†dio Estel. El primer programa inclou, entre d'altres, una entrevista a Dani Font, coordinador de CS, i una visita radiof√≤nica a la catedral de Santa Maria de Tortosa, guiada per l'historiador Joan Hilari Mu√Īoz.

Catalonia Sacra és una iniciativa dels 10 bisbats amb seu a Catalunya que vol dinamitzar culturalment i turísticament el patrimoni cultural de l'Església. Aquesta iniciativa, conscient de la importància del seu patrimoni cultural, de l'interès que genera en la societat, i del pes que va guanyant el turisme religiós, vol facilitar el coneixement i la visita  al nostre patrimoni, fruit de l'arrelament del cristianisme a Catalunya durant més de 1000 anys.ÔĽŅ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET