Cartell del Dia Mundial contra el Càncer 2018
RÀDIO ESTEL Foto: FECEC
"S’ha invertit molts diners en recerca del càncer i els tractaments són millors"
Clara Rosàs (Federació Catalana d'entitats contra el càncer) ens prepara pel Dia Mundial Contra el Càncer, i la Comunitat de Sant Egidi presenta la guia 'On menjar, dormir, rentar-se 2018'
@BorjaDeMaria 02/02/2018

Feliç dia de La Candelera! Si encara no heu tret el pessebre, ja és hora!

Aquest diumenge es celebra el Dia Mundial contra el Càncer, engunay sota el lema Nosaltres podem, jo puc. Per això, aquest divendres a l’hora informativa de la Fórmula Estel hem conversat amb la gerent de la FECEC (Federació Catalana d’entitats contra el càncer), Clara Rosàs: “S’ha invertit molts diners en recerca i cada vegada els tractaments són millors, també la investigació en tots els programes de detenció precoç, i sabem que quan abans es detecta, millor diagnòstic té”. Les probabilitats de curació per a les persones diagnosticades amb càncer ha augmentat en els darrers anys, fins i tot per als tumors amb mortalitat més elevada.

També hem parlat amb Jaume Castro, responsable de la Comunitat de Sant Egidi a Catalunya, ja que aquest dijous s’ha presentat la guia On menjar, dormir, rentar-se 2018, l’anomenada Guia Michelín dels Pobres: “És una bruixula per orientar-se per la ciutat de Barcelona. Sabem que es pot portar a la butxaca, i com a novetat, també es pot portar al mòbil”, ha detallat Castro.

I per acabar l’hora informativa de la setmana Àngel Miret i Ignasi Miranda ens han apropat les notícies socials d’aquests dies a Un món sense fronteres.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET