El pilot de togoban, Ander Mirambell
RÀDIO ESTEL Foto: Eurosport
Ander Mirambell: "Hem d'utilitzar més l'esport per potenciar els valors"
El pilot de togoban català està a punt per competir en els seus tercers Jocs Olímpics d'Hivern. A més, Tica Font (ICIP) destaca l'ús social i polític de l'esport
@BorjaDeMaria 09/02/2018

Ander Mirambell encara els seus tercers Jocs Olímpics a Pyeongchang. Després de Vancouver i Sotxi, el pilot de togoban català espera aconseguir el millor resultat del seu palmarès a Corea del Sud: “Ningú s'hagués imaginat que dos països que estan tècnicament en guerra siguin capaços de competir junts. Hem d'utilitzar més l'esport per potenciar els valors de la vida, que són els que necessitem”, ha desitjat Mirambell a la 1a hora de la Fórmula Estel.

Amb aquesta cançó li hem desitjat molts èxits.


També Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional per la Pau, ha destacat el paper social de l'esport: "L’esport representa una diplomàcia tova", ha dit Font. "També pot arribar a reforçar la imatge de lideratge nacional", ha afegit. La directora de l'ICIP ha recordat: "L’esport representa rivalitat, també entre Estats o ciutats (...) però també pot representar l’element contrari: el rugby a Sud-Àfrica, Mandela va unificar el país amb un partit".

Aquest divendres comença la campanya anual de Mans Unides. A l’espai Món Sense Fronteres, Ignasi Miranda ha entrevista David Zambrano, director del Centre de Promoció Rural de l'Equador, que treballa per a Mans Unides, i Joan Martí Llobet, president de Mans Unides.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET