Batlló i Puigdollers han analitzat la incertesa i el possible bloqueig a la investidura del president català
SOCIETAT 
Lluís Batlló i Xavier Puigdollers: "Sense diàleg, no hi ha sortida"
En 'El Mirador', els dos advocats admeten que el protagonisme de l'acció judicial fa impossible una sortida a la situació política
@IgnasiMiranda 22/02/2018

L'advocat penalista Lluís Batlló i el president de l'Associació d'Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, Xavier Puigdollers, han compartit aquest dijous el col·loqui del programa El Mirador de l'actualitat, sobre les implicacions judicials de l'actual situació política a Catalunya. Batlló ha assegurat que "l'única manera de tenir govern aviat i treure'ns el 155 és que Carles Puigdemont faci un pas al costat i s'investeixi un altre president". Puigdollers, per la seva banda, ha pronosticat que, tal i com van les coses ara, "d'aquí a un mes encara estarem sense govern".

En un altre moment de la conversa, dedicat als qui es troben ara en presó preventiva, Lluís Batlló ha comentat que "és molt probable que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, com que ja han esgotat tots els recursos, enllacin la pena de presó que estan complint amb la de la condemna, cosa que fa pensar que no quedaran lliures a curt termini". I sobre l'última dinàmica de declaracions judicials, Xavier Puigdollers ha destacat que "ara estem coneixent uns procediments sobre l'1 d'octubre, com abans sobre altres moments, i els qui declaren són persones que preserven o busquen la seva llibertat personal mentre que, a l'altra banda, tenen l'Estat i, per tant, una part contrària que desequilibra molt". Com a alternativa positiva, tots dos han coincidit en la necessitat d'impulsar "un diàleg que permeti reconduir la situació".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 22 de febrer.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET