Demà dijous es celebra el Día Internacional de la Dona
RÀDIO ESTEL Foto: Ara.cat
"Si no canviem esterotips seguirem reproduint rols i submissió"
Alba García, secretaria de Dones, Diversitats i Polítiques LGTBI de Comissions Obreres, en la vigília de la Vaga Feminista
@BorjaDeMaria 07/03/2018

Demà dijous, Día Internacional de la Dona, s’ha convocat per primera vegada a la història una vaga legal per reclamar igualtat real d’oportunitats i drets entre homes i dones. A RàdioEstel, Alba García, secretaria de Dones, Diversitats i Polítiques LGTBI del sindicat Comissions Obreres, ha informat sobre la mobilització, qui la convoca, a qui va diriga, i com es farà: "Si no canviem esterotips seguirem reproduint rols, submissió, i que les dones som un objecte que serveix a les empreses per fer benefici", ha apuntat García.

La Facultat de Teologia de Catalunya celebra avui, 7 de març de 2018, el 50è aniversari. Per aixó el seu degà, Joan Planellas, ha fet El Comentari de l’Actualitat en la Fórmula Estel informativa, de 8 a 9 del matí: “El curs 84-85 es va formar un claustre de professors unitari i es va passar a anomenar ja Facultat de Teologia de Catalunya, promoguda pels bisbats amb seu a Catalunya, la Companyia de Jesús i la URL”, ha recordat Planellas.
 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET