Ràdio Estel
ESGLÉSIA ESPANYA
Detinguts tres sacerdots i un seglar a Granada acusats d'abusos sexuals
Redacció 25/11/2014

Tres sacerdots i un seglar han estat detinguts a Granada en el marc de la investigació sobre presumptes abusos sexuals comesos contra almenys un menor. Els arrestos s'han produït després que la Policia Nacional de Granada acabés aquest cap de setmana la primera ronda de declaracions de testimonis dels presumptes abusos.

El subdelegat del Govern a Granada, Santiago Pérez, ha assenyalat que es tracta d’un cas força complicat i que la Policia està treballant d’una manera "molt detallada". "Estem en un Estat de Dret" i la investigació ha de ser "exhaustiva" per disposar de les proves necessàries. 

La investigació judicial va començar al mes d'octubre a partir de la denúncia que va interposar davant de la Fiscalia Daniel, un adolescent que ara té 24 anys i que a l'agost havia escrit personalment al papa Francesc explicant el seu calvari. El mateix Sant Pare, que va trucar per telèfon al jove, va ser qui va animar Daniel a denunciar els fets davant de la justícia.

Les detencions es van portar a terme el dilluns 24 de novembre a primera hora del matí, ordenades pel titular del Jutjat número 4 de Granada. Està previst que la policia prengui avui declaració als detinguts i aprofitarà el termini de 72 hores abans de posar-los a disposició judicial. Els investigadors esperen ampliar l'atestat amb el testimoni de més víctimes.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET