Ràdio Estel
AQUESTA SETMANA
Festa i compromís a la Nit de «Catalunya Cristiana» i Ràdio Estel
Redacció 21/06/2016

Més de 500 persones han participat a la Nit 2016 de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, la vetllada que se celebra anualment per donar suport a aquests mitjans de comunicació. Un dels moments més emotius ha estat quan l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, ha mostrat la Creu de Lampedusa, un projecte de la Fundació Casa de l’Esperit i de l’Art que compta amb el suport del papa Francesc.

El meteoròleg Tomàs Molina i la teresiana Victòria Molins tenien l’encàrrec de presentar i conduir la Nit 2016, que es va celebrar el dimarts 14 de juny a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, amb l’empresari Joan Gaspart en qualitat d’amfitrió. Era la primera vegada que Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, presidia l'acte. Va arribar al sopar amb ganes de deixar-se sorprendre, «com un infant en la nit de Reis», «amb una actitud d’obrir els ulls, d’escoltar, perquè feu tantes coses a Barcelona que estic realment sorprès».

La vetllada va començar a dos quarts de vuit del vespre amb la projecció al Cinema Comedia del documental La caja de cerillas, sobre la vida i l’obra del fotoperiodista de renom Joan Guerrero. Mn. Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, donava la benvinguda als presents al cinema. Després del documental, el públic es va traslladar al veí hotel Avenida Palace, on havia de transcórrer el sopar. A banda de l’actuació estel·lar de Marina Rossell, també cal destacar les tres peces que va interpretar el tenor Jordi Cortada, acompanyat al piano per Manuel Cruz: Panis Angelicus, La Dama d’Aragó i Pirineu, de Cançó d’amor i de guerra.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET