Ràdio Estel
ESGLÉSIA ESPANYA
Mor Mons. Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria
Redacció 10/08/2016

Ha mort Mons. Miguel José Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria. El funeral i l'enterrament tindran lloc a la catedral de Santa Maria l'11 d'agost a les 18.00.

Mons. Asurmendi va néixer a Pamplona el 1940. Va professar com a salesià el 1957 i va ser ordenat capellà el 1967. Era llicenciat en Filosofia per la Pontifícia Universitat Salesiana de Roma i per la Universitat Civil de València.

Va ser director de l'Escola Professional Salesiana de Saragossa, delegat regional de la FERE a Saragossa, director de la comunitat salesiana formadora d'estudiants de Filosofia a València i inspector provincial de la inspectoria salesiana de València.

El 1990 va ser nomenat bisbe de Tarazona i el 1995, bisbe de Vitòria. El papa Francesc va acceptar la seva renúncia al govern pastoral de la diòcesi de Vitòria el 2016.

A la Conferència Episcopal Espanyola ha estat membre de la Comissió Episcopal de Missions, de la Comissió d'Ensenyament i Catequesi, de la Comissió del Clergat i de la Comissió d'Apostolat Seglar.

Més notícies sobre ESGLÉSIA ESPANYA

Els bisbes gallecs denuncien que provocar un foc "és un gest d'immoralitat greu"

«Entre els cristians encara no hi ha hagut una veritable conversió ecològica»

Mitra i bàcul en 140 caràcters

«L’Evangeli és tan radical que és difícil de suportar», Javier Iguíñiz, president sortint del Moviment Internacional d’Intel·lectuals Catòlics-Pax Romana


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET