Ràdio Estel
El bisbe Salvador Giménez Valls, a la redacció de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana
ESGLÉSIA CATALUNYA 
El bisbe de Lleida visita els nostres mitjans
Salvador Giménez, responsable de Comunicació a la Tarraconense, empatitza amb la confluència de Ràdio Estel i 'Catalunya Cristiana'
@IgnasiMiranda 19/01/2017

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu de Ràdio Estel i el setmanari Catalunya Cristiana. Coincidint amb una estada a Barcelona, on ha presidit una reunió del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS), el prelat responsable d'aquest àmbit a la Tarraconense ha conegut físicament els estudis de la nostra cadena, la redacció compartida amb la revista, la discoteca i tots els espais. S'ha interessat especialment pel treball dels dos mitjans, i ha empatitzat amb el fet que conflueixin en un mateix objectiu evangelitzador, social i cultural.

Un any i mig després d'arribar a Lleida, després de 7 anys com a bisbe de Menorca, Giménez Valls s'ha consolidat com l'home de la comunicació dins l'Episcopat català, que li va confiar aquesta responsabilitat tot just a l'octubre de 2015, en substitució del seu predecessor Joan Piris. L'actual bisbe de Lleida, durant la visita als nostres mitjans, ha defensat la participació de totes les diòcesis amb seu a Catalunya en els continguts i el funcionament de Ràdio Estel, amb freqüències que cobreixen gairebé tot el territori, i ha valorat que tant la cadena com el setmanari tinguin present Lleida i en general totes les Esglésies locals.

Salvador Giménez Valls, nascut a Muro d'Alcoi (Alacant) el 31 de maig de 1948, va ser ordenat prevere el 1973 i bisbe, el 2005. Primer va ser auxiliar de València (2005-2008), després titular de Menorca (2008-2015) i finalment bisbe de Lleida des del setembre de 2015. La seva presència aquest dijous a la seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha estat, més enllà del fet en ell mateix, un important impuls eclesial per als nostres mitjans, com també per a la xarxa comunicativa de l'Església a Catalunya.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET