Ràdio Estel
VATICÀ
Més de 700 pelegrins acompanyen el cardenal Omella
Destaca la presència de la mare, Laura Omella, de 92 anys, i de la germana, Rosaura
Carme 28/06/2017

Fins a 500 pelegrins procedents de l'arquebisbat de Barcelona han volgut acompanyar el seu arquebisbe, Joan Josep Omella, en el consistori de creació com a cardenal, així com en els actes posteriors: la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau; la recepció al Pontifici Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma, i la missa d'acció de gràcies el divendres al matí. Els actes clouran amb la missa d'acció de gràcies, el diumenge 2 de juliol,a les sis de la tarda, a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Nombroses persones de l'arquebisbat de Barcelona (cal destacar la presència dels tres bisbes auxiliars) que no han volgut deixar sol Omella en un dia tan assenyalat, però és que tampoc no l'han volgut deixar sol els més de 200 pelegrins procedents de la diòcesi de Calahorra i la Calzada-Logroño, i de Cretes, el seu poble natal, a la província de Terol.

L'alcalde, el capellà del poble, nombros veïns i familiars, i molt especialment la seva mare, Laura Omella, de 92 anys, i la seva germana Rosaura, no han dubtat a traslladar-se a Roma per viure aquest moment tan assenyalat. En declaracions a Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, totes dues es mostraven profundament agraïdes perquè el papa Francesc hagi distingit el seu fill i germà amb el títol de cardenal.

Bona part d'aquests pelegrins han arribat a Roma en el viatge organitzat pel Club+Amics i Ruth Travel. Una vivència autèntica d'Església diocesana.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET