Ràdio Estel
La presència catalana a Roma s'ha visualitzat d'allò més aquest dijous al migdia a Roma
VATICÀ 
Recepció de l'Arquebisbat al Col·legi Espanyol de Roma
Els pelegrins regalen al nou cardenal arquebisbe de Barcelona una talla de la Mare de Déu de Montserrat i canten el Virolai
Carme Munté 29/06/2017

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma. Entre els convidats hi havia els pelegrins que han acompanyat el cardenal Joan Josep Omella aquests dies a Roma. Hi ha hagut moments emotius, com quan els pelegrins han regalat una petita talla de la Mare de Déu de Montserrat al cardenal i aleshores tots han entonat el Virolai, o quan dos aragonesos li han dedicat la tradicional jota. Tots els assistents han pogut saludar el nou cardenal, fer-se fotos i xerrar amb ell.

A banda de l'àmplia representació de bisbes catalans (també hi havia el pare abat de Montserrat, Josep M. Soler), cal destacar la presència del cardenal Ricardo Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la Conferència Episcopal Espanyola; del cardenal Antonio Cañizares, arquebisbe de València i vicepresident de la CEE, i el cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid.

En una entrevista a Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, el cardenal Joan Josep Omella ha fet balanç d'aquests dies viscuts a Roma amb motiu de la creació de 5 nous cardenals. Demà presidirà la missa d'acció de gràcies al Col·legi Espanyol, que posarà fi al pelegrinatge. la propera cita ja serà a Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, el diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET