Ràdio Estel
El Sant Pare ha tingut aquest divendres un intens contacte amb les comunitats llatinoamericanes d'Itàlia
PAPA FRANCESC 
Francesc: "Cal sumar esforços amb l'emigració d'Amèrica llatina"
En rebre 200 membres de l'Organització Italo-Llatinoamericana, el Papa exalta "el potencial" del continent, malgrat "l'augment de la pobresa"
@IgnasiMiranda 30/06/2017

El Papa ha assegurat aquest divendres, en rebre al Vaticà 200 membres del’Organització Italo-Llatinoamericana IILA, que l’Amèrica llatina "ha de sumar esforços per afrontar l’emigració", que ha qualificat de “drama de divisió” perquè afecta les famílies i perquè les persones s’allunyen de la seva pròpia terra d’origen. La trobada s’ha fet amb motiu del 50è aniversari d’aquest institut. Francesc ha explicat que cal “detectar les potencialitats dels països llatinoamericans, rics en història i recursos naturals, amb gent bona i també solidària, marcada sovint per l’increment de la pobresa i l’explotació de la casa comuna". En aquesta línia, el Sant Pare ha proposat a l’Organització Italo-Llatinoamericana una anàlisi de la realitat que viuen persones concretes i de les seves veritables necessitats. També ha defensat "un compromís més gran en els camps cultural, científic i de cooperació al desenvolupament".

D'altra banda, aquest mateix divendres, el Sant Pare ha rebut en audiències separades el cardenal Gerhard Ludwig Müller, prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, Jorge Eduardo Lozano, Arquebisbe de San Juan (Argentina), l'ambaixador de la República de Montenegro davant la Santa Seu, en visita de comiat, i l'ambaixadora de Lituània, en la mateixa situació. A més, el pontífex ha rebut una delegació de la "Fundació Vitae".

Es pot escoltar AQUÍ l'edició de Diari del Papa corresponent a aquest divendres 30 de juny.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET