Ràdio Estel
PROGRAMES 
Òscar Merino guardonat​ als 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' 2017
El presentador del programa Bàsket al dia de Ràdio Estel, ha estat guardonat en la categoria de Ràdio.
 06/08/2017

Els premis es concedeixen en quatre categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio i televisió) i els guardonats en aquesta tercera edició són els següents:

  • Ràdio: al periodista de Ràdio Estel, Sr. Òscar Merino
  • Premsa Escrita: el periodista especialitzat en basquetbol del diari Regió 7, Sr. Xavier Prunés
  • Premsa Digital: el web especialitzada en basquetbol Fullbasket
  • Televisió: al periodista de Televisió de Catalunya, Sr. Víctor Lavagnini

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) presenta la tercera edició d'aquest premi, com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als que es dediquen a donar llum al bàsquet, català i de formació.

Promogut per la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), aquest guardó anual l'atorgarà un Jurat composat per membres del Patronat de l'FBC i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit pel Sr. Joan Fa, president de totes dues entitats.

Aquest Jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, articles,...) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del Bàsquet Català.

Enguany, i de manera excepcional, els 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' 2017 es lliuraran durant el decurs de la gala de commemoració dels 25 anys de la Fundació del Bàsquet Català prevista pel mes de novembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET