Ràdio Estel
Aproximadament un milió de persones s'han manifestat aquest dilluns a Barcelona, segons la Guàrdia Urbana
SOCIETAT 
'El Mirador de l'actualitat' analitza tot l'ambient de la Diada
Joan-Lluís Pérez Francesch, Josep Maria Balcells i Toni Picó coincideixen en la idea que cal escoltar la mobilització de Barcelona
@IgnasiMiranda 11/09/2017

Toni Picó, advocat i exdiputat d’Unió, Joan Lluís Pérez Francesch, professor de Dret Constitucional a la Universitat Autònoma, i Josep Maria Balcells, membre del nou partit Catalunya en Comú i exdiputat del PSC Ciutadans pel Canvi, han analitzat aquest dilluns, en el programa El Mirador de l'actualitat, el que ha estat enguany la Diada Nacional de Catalunya. Pérez Francesch ha destacat que "la manifestació és a favor de la independència, però sempre des d'una voluntat integradora de tots, també els del 'no', que podrien organitzar perfectament una altra concentració". En aquesta línia, ha recordat que "la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut ja va obrir, l'any 2010, tota una crisi d'Estat" que explica el moment que vivim. 

Per la seva banda, Balcells ha comentat que "la manifestació respon a una sensibilitat i un pensament que té molts seguidors i que no es pot ignorar, però tampoc no s'ha de magnificar". Toni Picó ha elogiat la capacitat de convocatòria dels organitzadors de la manifestació, alhora que ha lamentat que "una iniciativa que es pretén sumar està restant perquè està donant suport a unes males formes utilitzades per la majoria parlamentària, aquests dies", a l'hora d'aprovar les lleis del Referèndum i de Transitorietat. Finalment destaquem que tant Pérez Francesch com Picó i Balcells s'han mostrat, amb diferents matisos, crítics amb el discurs del president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, al final de la concentració a Barcelona. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET