Ràdio Estel
L'equip
RÀDIO ESTEL Foto: Carme
'A Primera Hora', el programa informatiu matinal, arrenca dilluns
Des de les 8 del matí, de dilluns a divendres, Joan Trias t'apropa actualitat, música i formació
@BorjaDeMaria 31/08/2018

A partir d'aquest dilluns, 3 de setembre de 2018, comença a RàdioEstel el nou programa matinal: A Primera Hora. Des de les 8 del matí, de dilluns a divendres, Joan Trias t’explica tot el que ha passat, passa i passarà durant el dia

Sempre atents a l’actualitat, cada dia repassarem les notícies, un expert farà El Comentari de l’Actualitat, entrevistarem per entendre millor els temes que requereixen temps, i farem la ronda informativa pels diaris digitals de tot Catalunya.

A més de la informació, tindrem una selecció musical que ens ajudi a despertar i amb cançons lligades a l’actualitat.

Però a A Primera Hora també hi haurà lloc per a la formacióobrirem a les 8 del matí amb El Pensament del Dia, i cada dia de la setmana tractarem en profunditat un aspecte: Vist per sentència, Fundació Arrels, Catalunya Cristiana, Truc Curt... I a partir de les 9 del matí us sorprendrem amb nous espais: els dilluns, Think Tank, una divertida tertúlia amb gent gran; els dimarts, Naturalment Doctor Pros, amb el metge naturista Miquel Pros; els dimecres, Joies de Vida, El Món de les Herències i Fidias Actuarios; els dijous, Plusvàlua Dones, i els divendres coneixerem els artistes emergents a Nous Estels.

Tot l’equip està motivat i desitjós d’acompanyar-te pel matí. Joan Trias serà el presentador. Al seu costat, Borja de María, a la redacció, David Garcia, a la producció, Maria Sierra Rodríguez, a la música, i Toni Huguet, a la part tècnica.


Quant quedem? A Primera Hora
A partir del dilluns 3 de setembre, a RàdioEstel.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET