Ràdio Estel
Campanya
RÀDIO ESTEL 
"1 de cada 4 accidents és per distraccions (mòbil, etc.)"
Doble de víctimes mortals a l'agost: ens n'ha parlat Juli Gendrau (Trànsit)
@BorjaDeMaria 04/09/2018

Aquest dimarts A Primera Hora ha entrevistat l’advocada Anaïs Franquesa sobre la interpel·lació entre el El Defensor del Pueblo de l’Estat i el Síndic de Greuges de Catalunya arrel dels llaços grocs als edificis i espais públics: “El llaç groc el què està intentant fer és una defensa dels drets fonamentals. Salvant les distàncies, es com si veies una bandera LGTBI i no hi està d'acord”, ha expressat Franquesa.

Una setmana en la que també és noticia el pèssim Agost que s’ha viscut a les carreteres catalanes amb el doble de víctimes mortals que ara fa tot just un any. Hem parlat d’aquest tema tant preocupant amb Juli Gendrau, Director General del Servei Català de Trànsit, que ha explicat que han crescut les víctimes mortals que hi ha en accidents, i que entre els motius d’accidents, 1 de cada 4 accidents és per distraccions (mòbil, etc.), i després ve augment velocitat, alcohol i drogues.

Finalment a tres quarts de 9 del matí hem parlat amb el periodista i codirector de la revista Valors, Joan Salicrú, sobre el primer número del curs. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET