Ràdio Estel
Portada de la revista Valors de juliol
FÓRMULA ESTEL 
"El sexe ha passat de ser una cosa íntima a una mena de mercaderia permamenent"
El codirector de Valors exposa la hipersexualització de la societat en el nou número de la revista
@BorjaDeMaria 11/07/2017

La hipersexualització és posar el sexe com un bé superior. En la nostra societat la imatge està vinculada a l’èxit social, i molt sovint les dones són tractades com objectes sexuals. Ho recull el número de juliol de la revista Valors. El seu codirector, el periodista Joan Salicrú, ho ha explicat aquest matí a la Fórmula Estel d’Oriol Casals: “El sexe ha passat de ser una cosa íntima, a vegades reprimida i a vegades amagada, però hem passat d’un extrem, segurament, a un altre, en què el sexe és una mena de mercaderia permamenent, sobretot des del punt de vista de les dones”.

La sociòloga i filòsofa, Marina Subirats, explica en aquesta entrevista a la revista Valors el paper dominant de la seducció, i posa l’exemple de Princelandia, com els rols de gènere dels adults es traslladen als infants 

Una de les conseqüències de l’hipersexualització, apunta a la revista Valors la psicòloga i sexòloga Emma Ribas, és la hipersexualitat, descrita com un trastorn de personalitat, amb falta de control sobre la conducta sexual, comportaments sexuals persistents amb característiques auto-destructives, incapacitat d’evitar o reprimir la conducta i canvis severs d’humor, entre d’altres símptomes.

Recordem que Valors és una revista especialitzada en la reflexió entorn els valors humans i l’actualitat vista des d’aquest prisma. Es pot trobar a iquiosc.cat i a llibreries especialitzades com la Lliberia Claret.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET