Ràdio Estel
CLUB MÉS AMICS Foto: Agustí
Setena edició del Sopar en benefici de Ràdio Estel i “Catalunya Cristiana”
L’acte es farà el proper 1 de juny, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella
Redacció 25/04/2018

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana organitzen anualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics per fer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació. El sopar, que aquest any arriba a la setena edició, és una oportunitat per fer visible el suport que reben per part de persones, entitats i institucions de tots els àmbits de la nostra societat.

L’acte d’aquest any es farà el proper divendres 1 de juny, i començarà a les 20h a la Basílica de Santa Maria del Mar amb un concert que oferiran l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi. Posteriorment, a les 21.30h, se celebrarà el sopar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona (C/ Passeig d’Isabel II, 1, de Barcelona) que serà presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella i en el qual assistiran personalitats de l’àmbit polític, social i cultural de Barcelona.

El preu de l’entrada al concert i el sopar serà el mateix dels anys anteriors, 50 euros. Per adquirir les entrades s’ha de fer l’ingrés indicant el nom, cognoms i telèfon, al número de compte de “la Caixa” ES88 2100 3013 2522 00406287.

Els que ho vulguin també poden assistir únicament al concert comprant una entrada a la mateixa basílica de Santa Maria del Mar per un preu de 10 euros, des d’ara fins al mateix dia del concert. Tanmateix, les persones que no hi puguin assistir i vulguin fer una aportació, també poden fer-ho efectuant l’ingrés al mateix número de compte, però fent-hi constar després del nom i cognom la paraula FILA 0.

Mire aquí el Saló de contractacions de la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

L’equip de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel animem a tothom a participar-hi, ja que fa possible que seguim amb la nostra rigorosa tasca de comunicació i evangelització. Us esperem a tots el divendres 1 de juny!

Podeu demanar més informació al telèfon 934 092 770 o bé enviar-nos un correu a lanit@radioestel.cat o lanit@catalunyacristiana.cat

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET