Ràdio Estel
ESGLÉSIA ESPANYA
Nou bisbe auxiliar de Toledo
SIC 28/06/2013

El papa Francesc ha nomenat nou bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi de Toledo el sacerdot Ángel Fernández Collado i li ha assignat la seu titular de Iliturgi.

Ángel Fernández Collado va néixer a Los Cerraldos (Toledo) el 1952. Va ser nomenat sacerdot el 1977. És llicenciat en Història de l’Església i doctor en Teologia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. També és diplomat en Arxivística per l’Escola Vaticana de Paleografia.

El seu ministeri sacerdotal l’ha desenvolupat a Toledo. Actualment és professor d’Història de l’Església al Seminari Major; capellà mossàrab de la catedral; professor i vicedirector de l’Institut Superior d’Estudis Teològics Sant Ildefons; canonge arxiver de la catedral i de les biblioteques capitulars; coordinador del Bienni d’Història Eclesiàstica; vicari general i moderador de la cúria diocesana i membre del Col·legi de Consultors, i coordinador de la secció històrica de l’Aula d’Estudis Hispanomossàrabs.

Més notícies sobre ESGLÉSIA ESPANYA

Els bisbes gallecs denuncien que provocar un foc "és un gest d'immoralitat greu"

«Entre els cristians encara no hi ha hagut una veritable conversió ecològica»

Mitra i bàcul en 140 caràcters

«L’Evangeli és tan radical que és difícil de suportar», Javier Iguíñiz, president sortint del Moviment Internacional d’Intel·lectuals Catòlics-Pax Romana


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET