Ràdio Estel

Ràdio Estel us convida al CaixaBank Polo Music Festival al concert de Luz Casal.

SINOPSIS: Durant tot aquest 2019 Luz Casal continuarà presentant el seu últim disc “Que corra el aire”, noves dates que la portaran per tots els llocs possibles i que ens porten sorpreses com la participació en alguns dels Festivals més prestigiosos del país. Una gira en la que ens està oferint les seves noves cançons acompanyades dels grans èxits de la seva carrera, un espectacle que l’ha portat molt bones crítiques deixant satisfets als seus seguidors més fidels i sorprenent a tots aquells que estimen la bona música. 2018 va ser un any increïble amb 60 concerts repartits per tot el món, i múltiples reconeixements com el Golden en Los40 Music Awards, Medalla Internacional de la Comunidad de Madrid, El Grelo d’Or, Premi Yo Dona Internacional a la Icona Solidària, Premi Fedepe, Premi Fademur…
El passat mes de març va publicar el seu últim àlbum d’estudi “Que Corra el aire”, deu noves cançons i un petit homenatge formen aquest nou treball, el primer gravat i barrejat íntegrament al nostre país de la seva carrera, tocat en directe en l’estudi i produït per Ricky Falkner.
Un disc que com ella mateixa diu “Entronca amb el que alguns consideren el meu passat i que per mi és el meu present”.

Entre tots els participants sortejarem: 5 entrades dobles gratuïtes pel dissabte 8 de juny a les 21.30 al Real Club de Polo de Barcelona

- Teniu temps per participar fins divendres 31 de maig del 2019.
- El sorteig es farà el divendres 31 de maig del 2019 dins la Fórmula Estel
- Les entrades es recolliran a la taquilla del CaixaBank Polo Music Festival al Real Club de Polo de Barcelona.


Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.

Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla del CaixaBank Polo Music Festival al Real Club de Polo de Barcelona de Barcelona

RÀDIO ESTEL li informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, tractem les seves dades amb la finalitat de poder gestionar la seva relació amb nosaltres així com les seves peticions, consultes, i gestió de serveis administratius. Per a més informació sobre l’aplicació del RGPD per Ràdio Estel, o si vol exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat de les dades o limitació del tractament, ho pot fer enviant un correu electrònic a dades@radioestel.cat adjuntant còpia del seu DNI i indicant en l'assumpte "Drets RGPD".
Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta que:
El responsable del tractament de les teves dades personals és RÀDIO ESTEL.
La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la seva vinculació amb RÀDIO ESTEL, CATALUNYA CRISTIANA i el CLUB+AMICS.
Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc no es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

He llegit i accepto els termes legals
Accepto que Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i el Club+amics utilitzin les meves dades per enviar informació de les activitats, promocions, viatges que organitzen.
Ets sòci/a del Club més amics? Si No Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET